About

Over Mostbeautiful

Sinds 2009 bestaat Mostbeautiful. Al deze jaren heb ik voornamelijk geschreven over Beauty en Fashion. Door wat ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven ben ik in 2016 een volledig jaar afwezig geweest. Een heftig jaar maar ook een jaar waarin ik mij besefte dat er eigenlijk maar 1 ding is waar ik écht plezier uit haal en dat is schrijven en dan voornamelijk bloggen!

Mostbeautiful is weer terug maar niet meer zoals het ooit was. Ik wil méér persoonlijke artikelen schrijven. Het zal oa gaan over werken, moederschap, interieur en ik ben van plan om uitgebreid de verbouwing die op komst is te gaan delen. Ook zal er nog een plekje zijn voor Beauty en Fashion maar dat is minder dan voorheen.

Mostbeautiful is bedoelt voor iedereen die interesse heeft in mijn leven als werkende, gescheiden moeder, Beauty enLifestyle en natuurlijk interieuren verbouwen! Om de dag verschijnt er een nieuw artikel online. Dagelijks heeft Mostbeautiful meer dan 600 unieke bezoekers wat maakt dat er ruim 20.000 unieke bezoekers een kijkje komen nemen per maand. Het maakt Mostbeautiful niet de grootste blog, maar gezellig is het zeker!

Over Mij

Ik ben Selina en de eigenaar van Mostbeautiful. Ik ben 32 jaar en in het dagelijkse leven werk ik als sociotherapeut. Schrijven is al sinds dat ik klein was, een grote hobby. Ik heb schriften vol met verhaaltjes geschreven en mijn wens is om ooit in mijn leven nog een boek uit te brengen.
Ongeveer 5 jaar geleden wilde ik mijn verhaal kwijt en ben ik een blog begonnen. Ik schreef voornamelijk eerst over boeken en films. Uiteindelijk verschoof deze aandacht richting beauty, mede doordat ik uitgeroepen werd tot Gosh ambassador. Nu 8 jaar later ben ik enorm gegroeid in het maken en schrijven van reviews. Schrijven is naast mijn baan en zorgen voor mijn gezin mijn favoriete bezigheid. Zonder schrijven, geen leven!

Leave a Reply