Daar zijn we weer!

Tijden, echt héél lang heb ik er over nagedacht. Wat ga ik in vredesnaam doen met mijn domein?! En uiteindelijk heb ik een beslissing genomen! Ik heb álle oude content weggegooid ga volledig opnieuw beginnen. De laatste tijd heb ik veel getwijfeld omdat ik vind dat de bloggerwereld er niet leuker van is geworden. Veel maken een overstap naar YouTube en iedereen gaat voor het grote geld en veel gratis spullen. Ik zal de laatste zijn die zegt dat ze het niet leuk vind om geld te verdienen voor het werk wat ik doe of dat ik artikelen krijg om te reviewen maar dat is niet de hoofdreden voor mij om te bloggen.
Hoofdreden voor mij is dat ik het heerlijk vind om te schrijven en de interactie met mijn lezers is ook gewoon tof. Ik heb de laatste jaren veel leuke nieuwe mensen via het internet leren kennen en zonder mijn blog was dat nooit gebeurt!

Ik ben heel 2016 eigenlijk afwezig geweest. Ik heb wat verwoede pogingen gedaan om de draad weer op te pakken maar de rust was er gewoon niet. De scheiding, het verhuizen, het opnieuw verhuizen, mijn draai vinden in het nieuwe dagelijkse leven en eigenlijk alles wat nu zo anders is na 12,5 jaar relatie met mijn ex man is vermoeiend. Maar ik durf te zeggen dat de draai langzamerhand weer gevonden is en ik weer stukken beter in mijn vel zit. Toen ik afgelopen week een beslissing moest maken om mijn domein te verlengen kon ik niet anders dan het gewoon doen.

Maar wat zijn nu mijn plannen?!? Ik ben van plan om Beauty niet meer de hoofdrol te laten spelen op mijn site. Ik ben er minder mee bezig en zie in dat beauty iets is wat toch wat minder bij mij past. Wél wil ik meer gaan schrijven over Lifestyle, Interieur, Moederschap,Persoonlijke Artikelen en Verbouwen. En nu hoor ik je denken; ‘Verbouwen?!?’ Ja, Verbouwen! Begin dit voorjaar gaan we beginnen met het verbouwen van ons huis. Dit gaan we zelf doen en gaat een ingrijpend maar spannend project worden. Het lijkt mij dan ook ontzettend leuk om jullie te laten zien wat we aan het doen zijn en hoe we dat allemaal gaan doen!
Elke dag zal er niet gepost gaan worden, dat is voor mij een onmogelijke missie. Ik werk 32 uur onregelmatig, zorg voor Lars, heb het huishouden en wil daarnaast ook nog wat tijd over houden voor leuke dingen. Voor nu is het de bedoeling om op de volgende dagen wat te posten: Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zondag.

Allemaal leuke, nieuwe dingen en ik moet zeggen dat ik er zin in heb. Weg met de oude ik, kom maar door met de nieuwe! Ik hoop dat jullie allemaal mij blijven volgen en stiekem hoop ik natuurlijk ook op wat nieuwe volgers 🙂

Ik hoop dat jullie een fijne zondag hebben, ik ga vandaag uitgebreid genieten van mijn 32ste verjaardag en zie jullie morgen weer!

1 Comment on Daar zijn we weer!

  1. Roxanne
    March 1, 2017 at 7:48 pm (11 months ago)

    Welcome back 🙂

    Reply

Leave a Reply