Inspiratie: Ikea Kerst 2013

Category: AlgemeenLifestyle Comments: 4 comments

We zijn, sinds mijn vorig artikel, alweer bijna 2 weken dichter bij de kerst! Ik zie her en der al wat kerstbomen of verlichting opduiken en ik moet zeggen dat ik er best wel weer zin in heb. Gezellige lichtjes, donkere, lange avonden en wandelingen in de kou. Jup, kom maar door met die kerst! De vorige keer liet ik jullie spulletjes zien van H&M en Zara. Vandaag is Ikea aan de beurt. Niet direct een winkel waar ik dol op ben maar wanneer ze kerstspullen verkopen vind ik het al snel een stuk leuker.

 

 

Naast Action, kun je ook heel goed bij Ikea terecht voor versieringen. Vooral de hangers voor in de kerstboom vind ik altijd erg leuk. Mijn boom is de laatste jaren zwart wit geweest maar wie weet breng ik er dit jaar verandering in door wat meer kleur aan te brengen.

 

 

Ook de kaarsen vind ik bij Ikea altijd erg leuk. In het kerstassortiment zitten een aantal stompkaarsen met verschillende dessins, erg leuk om te branden. Ook de adventkalender kan tijdens de feestdagen natuurlijk niet ontbreken!

 

 

Hou je van lekker lang tafelen tijdens Kerst? Dan kun je bij Ikea je hart ophalen. Er is een enorm assortiment met producten die te gebruiken zijn in de keuken/aan tafel. Leuk om de tafel mee af te maken of te gebruiken tijdens gezellige avonden gevuld met lekkere hapjes en een leuk samenzijn.

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar het kerst assortiment van Ikea? Neem dan eens een kijkje op hun website!

 

4 comments to Inspiratie: Ikea Kerst 2013

 • BirdPlanet  says:

  Leuk die adventskalender!

 • Marije  says:

  Ik moet echt nodig weer naar Ikea. Ik heb er vorige week al heel leuk cadeaupapier gekocht (met Kerstmannen en kerstbomen), maar zo te lezen heb ik nog heel wat over het hoofd gezien.

 • Kelly  says:

  Leuke items!

 • Bertine  says:

  ik heb daar ook de kerstballen gehaald! hele leuke dingen hebben ze er!

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>