Kado idee #2 :Last Minute Sinterklaas shoppen

Category: Algemeen Comments: 3 comments

De afgelopen 7 dagen ben ik iedere dag aan het werk geweest. Drukke diensten, veel te doen en weinig vrije tijd. Feit is wel dat het morgen Sinterklaas is en ik nog geen kadootjes heb kunnen kopen. Balen! Want ik moet straks gewoon alweer werken tot half 5. Gelukkig zijn er in veel plaatsen extra koopavonden en ga ik daar vanavond gebruik van maken. Last minute Sint shoppen kan stress gevend zijn dus vandaar een korte opsomming met leuke kado ideetjes zodat je wat gerichter kunt gaan winkelen.

 

 

Makeup 

Met een beetje geluk heb je het lootje getrokken van een dame die het ook nog eens leuk vind om makeup te dragen, Joepie! Deze week zijn er bij verschillende winkels verschillende aanbiedingen. Zo is er bij Kruidvat de actie 1+1 gratis op alle NYC makeup. Bij Ici Paris krijg je 40% korting op alle lippenstiften en lipglosses. Niet verkeerd toch?!

Boeken

Boeken lezen is hip. Veel mensen hebben tegenwoordig een eReader maar er is ook een grote groep die toch liever een echt boek leest. Bruna heeft op dit moment een aantal prachtige boeken in de aanbieding. Het Familie Portret kost nu maar €5,95 en dit boek is zeker weten een aanrader!

Speelgoed

In mijn familie zijn geen kleine kinderen te vinden, maar in de meeste andere families wel. Moeilijk is het om ieder jaar dan met Sinterklaas weer iets leuks en vernieuwends te kopen. Op dit moment is al het speelgoed bij Trekpleister de 2e voor de helft!

Kadobonnen

Wanneer je echt niet weet wat je moet kopen of echt geen tijd hebt om de stad te bezoeken, koop dan een kadobon. Misschien wat minder orgineel maar nu kan degene voor wie de bon is in ieder geval zelf iets leuks uitzoeken. Kadobonnen van Bol.com zijn hier favoriet. Bol.com heeft een uitgebreid assortiment waardoor je zeker wat leuks gaat vinden.

Dit waren mijn ideeën voor last minute Sinterklaas shoppen. Hopelijk heb jij iets meer tijd gehad om te winkelen en hoef je vanavond niets meer te regelen, moet je dat wel, succes! En hopelijk heb je iets aan dit artikel.

Voor nu wens ik jullie alvast een fijne Sinterklaasavond!

 

3 comments to Kado idee #2 :Last Minute Sinterklaas shoppen

  • Eline  says:

    Goede tips, die 40% korting bij Ici Paris is wel heel erg fijn!

  • Kelly  says:

    Leuke tips!

  • Mirjam - Jewelyz  says:

    Handige tips :)

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>