Lifestyle: Riverdale Crazy Cocktail Collectie

Zoals vaste lezers misschien al weten ben ik dol op de Riverdale collecties! Al een tijdje is de nieuwe collectie van Riverdale te vinden in de winkels. Het gaat hier om de Crazy Cocktail collectie speciaal voor dit voorjaar en de zomer. Denk aan zachte, zoete kleuren in combinatie met wit. Dit zijn toch wel de kleurencombi’s die perfect het gevoel van deze tijd van het jaar weergeven! Ik heb een collage gemaakt van de spulletjes die hoog op mijn verlanglijstje staan. Kijk je mee?!

 

 

 

 

Verliefd ben ik! En dan voornamelijk op de kussens uit deze collectie. De kleuren, de vormen, de strepen, echt helemaal mijn ding. Ook het bijzettafeltje en het krukje vind ik super gaaf! Wanneer je wat minder geld uit wilt geven kun je er ook voor kiezen om een aantal sfeerlichten uit deze collectie aan te schaffen en deze op een leuk dienblad te zetten. Door de verschillende vormen die er te krijgen zijn, krijg je zeker weten een leuke combi.

 

 

Mijn geurbrander ziet er wat sneu uit dus het is tijd voor een nieuwe! Deze van Riverdale ziet er echt leuk uit en ga ik dan ook opzoeken binnenkort. Zo af en toe iets leuks kopen voor in huis, daar kan ik zo enorm blij van worden!

 

 

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de hele Crazy Cocktal collectie? Neem dan eens een kijkje op de site van Riverdale.  Hier kun je ook verkooppunten van Riverdale vinden voor wanneer je de collectie eerst in de winkel wilt bekijken.

Hoe vaak koop jij spulletjes voor in je huis? En naar welke winkel ga je dan het liefst?

Leave a Reply


eight − = 5