NOTD: H&M Envy

Category: Beauty Comments: 3 comments

Damn you grijs weer! En damn you pokke fototoestel!! Ik probeer de laatste dagen iedere dag foto’s te maken voor Mostbeautiful maar deze mislukken jammerlijk doordat het te donker is en mijn fototoestel zijn beste tijd heeft gehad. Oh well, nog 3 weken en dan kan ik eindelijk een nieuw fototoestel halen. Benieuwd hoe het mij dan vergaat want een goed toestel wil niet zeggen dat je automatisch mooie foto’s krijgt ;) Ondanks het slechte weer en slecht toestel is het toch gelukt om plaatjes te schieten van een prachtige groene nagellak die ik nij H&M heb besteld. De kleur heet Envy en ik vind m prachtig!

 

 

Envy in daglicht

 

Ik moet toegeven dat ik niet zo snel nagellak bij H&M koop. Ik vind de kleurtjes mwah en twijfel altijd over de kwaliteit. Nu ik Envy heb geprobeerd ben ik toch wat overtuigd geraakt van H&M nagellak. De kleur is erg donkergroen en vind ik prachtig. Groot pluspunt is dat de nagellak in 2 lagen volledig dekkend is en dat er een brede aanbrengkwast bij zit. Persoonlijk vind ik dit makkelijker aanbrengen.

 

 

De droogtijd van de nagellak is goed. Binnen een half uur is het zo goed als droog en kun je weer dingen gaan ondernemen. De nagellak is dan nog wel vrij zacht waardoor je even op moet letten. Naast de droogtijd is de draagtijd ook prima. De nagellak heeft 2 dagen gezeten zonder beschadigingen of tipwear. Aan het einde van dag 2 had ik zichtbare tipwear maar nog geen enkele beschadiging.

 

 

Envy in kunstlicht

Envy is een prachtige groene cream nagellak die een fijne dekking heeft en makkelijk is aan te brengen. In een flesje nagellak van H&M zit 9ml nagellak. Das meer dan voldoende! De prijs voor een flesje is €3,95 wat goed in verhouding staat met de kwaliteit. Er zijn ruim 17 verschillende kleuren. De H&M nagellak is verkrijgbaar bij de H&M winkels met een beauty afdeling en natuurlijk op hun website.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

Tags:  , , , ,

3 comments to NOTD: H&M Envy

 • Mirjam - Jewelyz  says:

  Haha die eerste regels van je tekst ;)
  Mooie kleur, vind hem goed voor de winter! Zelf draag ik nu veel donkere kleuren, bordeaux, paars, blauw en grijs.

 • Bertine  says:

  dit is echt een mooie kleur!

 • Kelly  says:

  Leuk kleurtje!

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>