NOTD: MUA Bright Coral

Vorige week liet ik jullie in een shoplog mijn gekocht MUA spulletjes zien. Vandaag is het tijd om Bright Coral aan jullie te showen! Ik ben altijd een sucker voor koraal kleuren maar moet eerlijk zeggen dat ik de perfecte nagellak in deze kleur nog niet heb gevonden. Helaas laat de dekking vaak wat te wensen over of is de nagellak na een dag al gechipt. Ben je nieuwsgierig of deze van MUA wel mijn verwachtingen waar maakt? Lees dan snel verder!

 

 

 

Zoals de bloggers onder ons wel weten is het een drama om koraal kleuren goed vast te leggen op foto. Ik ben dan ook tijden bezig geweest en de foto’s die ik laat zien komen het dichtste in de buurt van de werkelijkheid.

 

 

Bovenstaande foto maakte ik zonder direct daglicht. Hier ziet de kleur er meer oranje uit dan in werkelijkheid en zo op het eerste gezicht ziet de kleur er leuk uit. Maar bij de volgende foto haakte ik toch wel weer af,…

 

 

Dit is hoe je de kleur in werkelijkheid ziet. Hartstikke mooi koraal en zomers maar de dekking, blegh! Ik vind het verschrikkelijk lelijk dat je bij veel van deze kleuren nagellak de randjes van je nagels er nog doorheen ziet. Ik heb ruim 3 lagen nagellak aangebracht en heb nog geprobeerd om te kijken wat het effect was met laag nummer 4 maar dat gaf amper verbetering.

Ik ben dan ook wel een beetje teleurgesteld over de dekking. Wat ik wel fijn vind aan de nagellak van MUA is het fijne borsteltje, hier kan je heel precies mee werken. Ook de droogtijd is dikke prima, deze is razendsnel! Ik hou mijn hart een beetje vast voor de dekking van Pistachio Ice Cream maar dat we gaan we snel eens uit proberen.

MUA nagellak kost €2,49 en is verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat filialen.

Wat is volgens jou de beste koraal kleurige nagellak?

7 Comments on NOTD: MUA Bright Coral

 1. Agneta
  April 29, 2014 at 9:21 am (237 days ago)

  Elke keer denk ik dat Essie bijvoorbeeld een dure nagellak is, maar uiteindelijk is de kwaliteit wel een stuk beter dan budget merken. De kleur is wel erg mooi!

  Reply
  • Selina
   April 29, 2014 at 10:16 am (237 days ago)

   Helemaal mee eens! Ik koop denk toch liever een mooie, dekkende Essie nagellak dan een budget nagellak die niet goed dekt,..

   Reply
 2. Marije
  April 29, 2014 at 9:33 am (237 days ago)

  Toch stom hè, dat de dekking zo mwah is! Al vind ik het kleurtje wel heel erg mooi :D

  Reply
 3. NailTalk
  April 29, 2014 at 1:22 pm (236 days ago)

  Lees zoveel verschillende verhalen over de dekking van MUA lakjes! Drie lagen vind ik al veel… Jammer he! Vind de kleur wel erg mooi!

  Reply
 4. Bianca
  April 29, 2014 at 1:55 pm (236 days ago)

  Mooi zomers kleurtje :)

  Reply
 5. Amy
  April 29, 2014 at 3:55 pm (236 days ago)

  Jammer dat de dekking zo tegenvalt want de kleur is wel erg mooi :(

  Reply
 6. Bertine
  April 29, 2014 at 5:47 pm (236 days ago)

  super jammer dat ie niet goed dekt. dank je wel voor de review, dan weet ik dat ik morgen geen nagellak van dit merk in moet slaan!

  Reply

Leave a Reply