NOTD: MUA Bright Coral

Vorige week liet ik jullie in een shoplog mijn gekocht MUA spulletjes zien. Vandaag is het tijd om Bright Coral aan jullie te showen! Ik ben altijd een sucker voor koraal kleuren maar moet eerlijk zeggen dat ik de perfecte nagellak in deze kleur nog niet heb gevonden. Helaas laat de dekking vaak wat te wensen over of is de nagellak na een dag al gechipt. Ben je nieuwsgierig of deze van MUA wel mijn verwachtingen waar maakt? Lees dan snel verder!

 

 

 

Zoals de bloggers onder ons wel weten is het een drama om koraal kleuren goed vast te leggen op foto. Ik ben dan ook tijden bezig geweest en de foto’s die ik laat zien komen het dichtste in de buurt van de werkelijkheid.

 

 

Bovenstaande foto maakte ik zonder direct daglicht. Hier ziet de kleur er meer oranje uit dan in werkelijkheid en zo op het eerste gezicht ziet de kleur er leuk uit. Maar bij de volgende foto haakte ik toch wel weer af,…

 

 

Dit is hoe je de kleur in werkelijkheid ziet. Hartstikke mooi koraal en zomers maar de dekking, blegh! Ik vind het verschrikkelijk lelijk dat je bij veel van deze kleuren nagellak de randjes van je nagels er nog doorheen ziet. Ik heb ruim 3 lagen nagellak aangebracht en heb nog geprobeerd om te kijken wat het effect was met laag nummer 4 maar dat gaf amper verbetering.

Ik ben dan ook wel een beetje teleurgesteld over de dekking. Wat ik wel fijn vind aan de nagellak van MUA is het fijne borsteltje, hier kan je heel precies mee werken. Ook de droogtijd is dikke prima, deze is razendsnel! Ik hou mijn hart een beetje vast voor de dekking van Pistachio Ice Cream maar dat we gaan we snel eens uit proberen.

MUA nagellak kost €2,49 en is verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat filialen.

Wat is volgens jou de beste koraal kleurige nagellak?

Leave a Reply


one × 1 =