Picture Saturday #12 Sleepy Chica

Category: Algemeen Comments: 5 comments

En het is alweer tijd voor een nieuwe Picture Saturday! Deze keer weinig foto’s en weinig bijzonders want het is hier op het moment lekker rustig. Terwijl ik dit artikel in elkaar zet is het Sinterklaas, zit ik midden in de storm en heb er net 8 dagen werken op zitten. As maandag heb ik mijn eindgesprek voor school en dat is ook echt het enige spannende op mijn agenda voor de k0mende tijd. Saai maar ondanks dat voel ik mij ontzettend goed en gelukkig. Dat is alles wat je wilt toch?!

 

 

Eigenlijk heb ik nog nooit makeup gekocht van H&M. Toen ik voor manlief een bestelling plaatste kocht ik deze schatjes erbij. Ondertussen laat het licht mij in de steek waardoor ik nog geen mooie foto’s heb kunnen maken maar check de glitters!! Ik ben erg benieuwd naar beide kleuren nagellak en de pigmentatie van het palette.

 

 

 

Ik was bezig in 1 of ander boek van Loes den Hollander. Normaal vind ik haar boeken erg leuk, deze viel tegen. Nadat ik mij hier door heen geworsteld had ben ik begonnen aan ‘Toen ik je zag’. Ondertussen ben ik al op de helft, wat een prachtig mooi geschreven boek!

 

 

Chica ingestopt en klaar gemaakt om te gaan slapen. Een knuffeltje erbij en je weet zeker dat je haar de hele nacht niet hoort ;)

 

 

Hele fijne Focaccia broden van Lidl. Ze kosten €1 en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Die met knoflook viel wat tegen omdat er enorme chuncky stukken knoflook in zaten maar de Olijf variant was echt om te smullen….

 

 

Om weer wat variatie aan te brengen in het ontbijt had ik havermout gekocht. Ik lust het wel maar het zal nooit echt een favoriet worden tenzij ik er 3 lepels donkere basterdsuiker in mag gooien :)

 

 

Dit boek kwam ik tegen in de folder van Bruna. €5,95 vind ik geen prijs en het boek is ook nog eens ontzettend mooi. Een leuk kado idee voor anderen of gewoon lekker voor jezelf.

 

 

Een quiche gemaakt. Ik hou ervan, helemaal met veel kaas en slagroom!

 

 

Nog steeds mijn favoriete spel. Helaas heb ik niet zo veel tijd om te spelen maar wanneer ik de kans krijg zet ik m zo snel mogelijk aan. Ondertussen ga ik braaf verder met aftellen naar de Sims 4. Nog maar 3 maandjes!

 

 

Taai Taai is het lekkerst wanneer je dit bij de warme bakker komt. Helaas is het dan ook erg duur. Ik had verschillende recepten gezien en ben aan de slag gegaan. Ja, ze waren lekker en nee ze kwamen niet in de buurt van de taai taai die de bakker maakt. Jammer!

 

 

Tijdens een middagje Leeuwarden waren we neergestreken bij Subway. Omdat we beide geen zin hadden in een broodje kochten we van die lekkere, ongezonde koekjes. Deze variant met macadamia en witte chocolade vind ik het allerlekkerst.

Hoe was jouw week? En heb je nog plannen voor dit weekend/ aankomende week?

5 comments to Picture Saturday #12 Sleepy Chica

 • Ceetje  says:

  Wat een lieve foto van je hond! Ik denk dat ik ook maar eens een “my life in pictures”artikel ga plaatsten. Het blijft nl leuk om een kijkje in iemand anders zijn leven te nemen ;)

 • Kelly  says:

  Leuke foto’s!

 • Mirjam - Jewelyz  says:

  Leuke foto’s en lieve hond zeg! :) Ben ook erg benieuwd naar dat boek van Isa Hoes, ga hem binnenkort ook aanschaffen.

 • Bertine  says:

  leuke fotos! die van je hond is echt heel schattig!

 • Roxanne  says:

  Ahw, wat ligt Chica er lief bij! :D En ik lees dat ik niet de enige ben die aftelt naar de Sims 4 ;)
  Ik ben overigens wel erg benieuwd naar het H&M glittery lakje :)

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>