Winactie: 5 (!) Jaar Mostbeautiful!

Whoop whoop! Het is alweer 5 jaar geleden dat Mostbeautiful is geboren. De site werd vooral geboren als hobby. Ondertussen heb ik een leuk aantal vaste bezoekers opgebouwd en geniet ik nog elke dag van het schrijven en de site. Dit natuurlijk met ups en downs, maar hé na 5 jaar ben ik er gewoon nog steeds :)

Wie jarig is trakteert! Daarom vandaag een leuke winactie en om kans te maken op dit pakket hoef je mij alleen maar te volgen via Bloglovin en een comment achter te laten. Hoe makkelijk is dat? Ben je benieuwd naar de exacte prijs? Lees dan snel verder!

 

 

MUA Undressed Palette

De eerste prijs is toch wel de allermooiste. 1 Van mijn lievelingspaletten die ik op dit moment heb. Het MUA Undresse Palette! Ik vind de pigmentatie echt geweldig en de kleuren zijn ook nog eens heel fijn op elkaar afgestemd. Een mooi palette waar je volledige looks mee kunt maken.

 

 

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Over deze highlighter heb ik al veel positieve dingen gelezen. Helaas stond er nog maar eentje in het schap, ik had er nml zelf ook eentje gewild om te kunnen reviewen maar wat niet is kan nog komen ;) De kleur is op de foto wat donkerder dan in het echt.

 

 

MUA Lipstick Trio Scarlet

Als het goed is heb je deze al eerder op de site voorbij zien komen. Ik ben normaal geen fan van lippalettes maar deze van MUA heeft toch echt een plekje gekregen in mijn ‘everyday bakje’. I love it!

 

 

Catrice Luxery Lacquers Holomania Holo in One & GOSH Tropicana

Een winactie zonder nagellak?! Niet mogelijk! Ik koos voor een holografische nagellak omdat ik zó dol ben op deze nagellakfinish! Ook voegde ik nog een GOSH nagellak toe omdat ik dol ben op GOSH en GOSH Ambassador ben. Tsja, wat moet ik daar verder nog aan toevoegen?? Beide kleuren zijn echt geweldig in ieder geval :)

 

 

Wat moet doen om kans te maken?

Helemaal niet zoveel! Ik zou het erg leuk vinden dat je mij gaat volgen via Bloglovin (mocht je dit nog niet doen) en om dit artikel te liken. En vergeet niet een comment achter te laten met een geldig email adres zodat ik contact met je op kan nemen mocht je de prijs gewonnen hebben.

De winactie loopt van vandaag tot woensdag 14 mei 23.59 uur. Donderdag 15 mei zal ik een mailtje sturen naar de winnaar.

Ik hoop natuurlijk dat al mijn volgers massaal mee gaan doen aan deze winactie!

20 Comments on Winactie: 5 (!) Jaar Mostbeautiful!

 1. Sevda
  May 4, 2014 at 8:59 am (228 days ago)

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van Mostbeautiful! En hopelijk nog vele jaren! Dit is echt een geweldig pakket en ik doe graag mee, ik volg je op bloglovin en heb dit artikel geliked <3

  Reply
 2. Tineke
  May 4, 2014 at 9:21 am (228 days ago)

  Proficiat met je vijf jaar! En leuke win-actie! Fingers crossed! ;)

  Reply
 3. chucky1012
  May 4, 2014 at 9:31 am (228 days ago)

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan deze leuke winactie en heb alles gedaan wat je vraagt om hier kans op te kunnen maken ;-) Ik heb ook een winactie….

  Reply
 4. Nancy
  May 4, 2014 at 9:32 am (228 days ago)

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het bericht geliked.

  Reply
 5. chucky1012
  May 4, 2014 at 9:34 am (228 days ago)

  Hier nog even mijn em die ik al in de balk bij de eerste reactie had achtergelaten: dots_223@hotmail.com

  Reply
 6. Gaby
  May 4, 2014 at 9:54 am (228 days ago)

  Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum :) ik volg je al en like je zo en doe graag mee met de winactie

  Reply
 7. Ceetje
  May 4, 2014 at 10:07 am (228 days ago)

  Wauw 5 jaar! Gefeliciteerd :) Ik heb het palette en de highlighter al dus doe niet mee, maar succes voor de anderen !

  Reply
 8. Lisanne blogt
  May 4, 2014 at 11:55 am (227 days ago)

  Wauw 5 jaar al weer? Gefeliciteerd! Ik heb je gevolgd op bloglovin en geliked. Ik ken nog niks van MUA dus dit is een leuke mogelijkheid om het te leren kennen. Nog veel jaar blogplezier gewenst!

  Reply
 9. Annette
  May 4, 2014 at 3:30 pm (227 days ago)

  Leuk ik doe graag mee! Gefeliciteerd met je 5 jaar!

  Reply
 10. ling
  May 4, 2014 at 8:25 pm (227 days ago)

  Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan en wat een leuke win actie! Ben erg benieuwd naar de producten, vooral dat oogschaduw palette! Echt te leuk dat mua ook eindelijk in nederland verkrijgbaar is, ik doe graag met de win actie mee! Ik volgde je al via bloglovin en heb deze post geliked.

  liefs,
  x

  Reply
 11. Bertine
  May 4, 2014 at 8:26 pm (227 days ago)

  gefeliciteerd met je blogverjaardag!! ik doe graag mee met je winactie. ik volg je al heel wat jaren op bloglovin. heb het artikel een like gegeven!

  Reply
 12. Marit
  May 5, 2014 at 8:42 am (227 days ago)

  Wat een super leuk idee deze winactie! Dagelijks lees ik jou leuke berichten op bloglovin en like ik ze ook! Hopelijk ga je nog wat jaartjes door met bloggen ;)

  Reply
 13. Marieke
  May 5, 2014 at 8:56 pm (226 days ago)

  Gefeliciteerd met het vijfjarig bestaan. Ik volg je en heb het artikel geliked! Doe graag mee!

  Most beautiful, vijf jaar geleden opgericht
  Om dit te vieren een klein gedicht
  Super dat je dit al hebt bereikt
  Trots als je het aantal volgers bekijkt

  Bedenk dat je volgers je artikelen graag lezen
  En dat je jezelf echt hebt bewezen
  Al was het misschien eerst een hobby en klein
  Uiteraard blijft het fijn
  Te lezen wat je bezig houdt
  In mode, make up en wonen
  Fijn dat dat je gaat belonen
  Uniek moet je zeker blijven
  Lekker blijven schrijven!

  Reply
  • Selina
   May 6, 2014 at 11:17 am (225 days ago)

   Ahh wat leuk Marieke, dankjewel :)

   Reply
 14. Mirne
  May 6, 2014 at 10:28 am (225 days ago)

  wow, 5 jaar al! Dat gaat snel! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee.

  Reply
 15. Beautyding
  May 6, 2014 at 7:30 pm (225 days ago)

  Wow vijf jaar bloggen is erg knap! Het pakketje is erg leuk. Heel veel succes, ik volg en like je op bloglovin!

  Reply
 16. Roxanne
  May 9, 2014 at 10:57 pm (222 days ago)

  Gefeliciteerd met je blog bday! Ik sla de winactie over want ik heb oa het palette al ;)

  Reply
 17. denise
  May 10, 2014 at 10:37 pm (221 days ago)

  Gefelicteerd met 5 jarig bestaan! Super leuk..
  Ik ben heel benieuwd naar de MUA Undressed Palette, dus ik doe graag mee!

  *fingers crossed*

  Reply
 18. Anne
  May 11, 2014 at 5:54 pm (220 days ago)

  Superleuk :D ik doe mee hoor :D

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Winactie: 5 (!) Jaar Mostbeautiful!

 1. [...] Winactie: 5 (!) Jaar Mostbeautiful! [...]

Leave a Reply