Winactie: 5 (!) Jaar Mostbeautiful!

Whoop whoop! Het is alweer 5 jaar geleden dat Mostbeautiful is geboren. De site werd vooral geboren als hobby. Ondertussen heb ik een leuk aantal vaste bezoekers opgebouwd en geniet ik nog elke dag van het schrijven en de site. Dit natuurlijk met ups en downs, maar hé na 5 jaar ben ik er gewoon nog steeds :)

Wie jarig is trakteert! Daarom vandaag een leuke winactie en om kans te maken op dit pakket hoef je mij alleen maar te volgen via Bloglovin en een comment achter te laten. Hoe makkelijk is dat? Ben je benieuwd naar de exacte prijs? Lees dan snel verder!

 

 

MUA Undressed Palette

De eerste prijs is toch wel de allermooiste. 1 Van mijn lievelingspaletten die ik op dit moment heb. Het MUA Undresse Palette! Ik vind de pigmentatie echt geweldig en de kleuren zijn ook nog eens heel fijn op elkaar afgestemd. Een mooi palette waar je volledige looks mee kunt maken.

 

 

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Over deze highlighter heb ik al veel positieve dingen gelezen. Helaas stond er nog maar eentje in het schap, ik had er nml zelf ook eentje gewild om te kunnen reviewen maar wat niet is kan nog komen ;) De kleur is op de foto wat donkerder dan in het echt.

 

 

MUA Lipstick Trio Scarlet

Als het goed is heb je deze al eerder op de site voorbij zien komen. Ik ben normaal geen fan van lippalettes maar deze van MUA heeft toch echt een plekje gekregen in mijn ‘everyday bakje’. I love it!

 

 

Catrice Luxery Lacquers Holomania Holo in One & GOSH Tropicana

Een winactie zonder nagellak?! Niet mogelijk! Ik koos voor een holografische nagellak omdat ik zó dol ben op deze nagellakfinish! Ook voegde ik nog een GOSH nagellak toe omdat ik dol ben op GOSH en GOSH Ambassador ben. Tsja, wat moet ik daar verder nog aan toevoegen?? Beide kleuren zijn echt geweldig in ieder geval :)

 

 

Wat moet doen om kans te maken?

Helemaal niet zoveel! Ik zou het erg leuk vinden dat je mij gaat volgen via Bloglovin (mocht je dit nog niet doen) en om dit artikel te liken. En vergeet niet een comment achter te laten met een geldig email adres zodat ik contact met je op kan nemen mocht je de prijs gewonnen hebben.

De winactie loopt van vandaag tot woensdag 14 mei 23.59 uur. Donderdag 15 mei zal ik een mailtje sturen naar de winnaar.

Ik hoop natuurlijk dat al mijn volgers massaal mee gaan doen aan deze winactie!

Leave a Reply


+ 6 = nine